Slider
INFORMAȚII ADMITERE LICENȚĂ

Programe de studii licență - Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie

Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie este o facultate cu caracter inter şi trans-disciplinar, ce reuneşte specialişti din patru domenii principale ale ştiinţei: chimie, biologie, geografie și știința mediului.
În activităţile de formare sau de cercetare studenţii şi colaboratorii noştrii vor întâlni frecvent parteneri din străinătate (Universităţile din Bremen, Angers, Sorbonne-Paris 4 Gdansk, Wageningen, Tubingen, Gottingen, Pisa etc) care sprijină în mod constant programele noastre de predare şi cercetare prin numeroase burse pentru studenţi şi profesori. Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie cuprinde următoarele structuri care desfășoară activități didactice și de cercetare:
 • Departamentul de Biologie-Chimie (www.biologie.uvt.ro, www.chimie.uvt.ro)
 • Departamentul de Geografie (www.geografie.uvt.ro)

 • Departamentul de Geografie gestionează programe de studii incitante, diverse şi complementare, care se adresează iubitorilor de natură şi de cultură. Oferim, astfel patru specializări la nivelul studiilor de licenţă (Geografie, Geografia turismului, Planificare teritorială, Ştiinţa mediului);

  În prezent, departamentul de Biologie - Chimie oferă trei specializări la nivel de licenţă: Biologie, Biochimie, Chimie. Aşteptăm colaborarea dumneavoastră în diverse ipostaze: student, profesor asociat sau partener în proiectele de cercetare.

  Contact

  Adresa:
  Str. Pestalozzi 16A, Timisoara, Timis, 300115, România
  Tel: 0256.592.622
  Fax: 0256.592.620
  Email: secretariat.cbg[at]e-uvt.ro