Dacă ai nevoie de mai multe informații,
poți trimite un e-mail la adresa admitere@e-uvt.ro și îți vom răspunde.
Ești aici:

Candidați absolvenți ai liceelor din mediul rural pe locuri special alocate acestora

   La Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), absolvenții de licee situate în mediul rural au posibilitatea de a candida separat, în aceleași condiții precum cetățenii români, pe locuri finanțate de la bugetul de stat repartizate de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) sau pe locuri cu taxă.

   Avantajul obținerii unui loc finanțat de la bugetul de stat special destinat candidaților absolvenți de licee din mediul rural este că un student admis pe un astfel de loc beneficiază de statutul de școlarizare fără taxă pe toată durata normală a anilor de studii universitare (trei sau patru ani, în funcție de durata programului de studii universitare de licență ales), fără a intra în procesul de reclasificare și pe locuri finanțate de la bugetul de stat/cu taxă, cu condiția îndeplinirii condițiilor de promovare a anului universitar stabilite prin regulamentele UVT.

   Prin formularul de înscriere de pe platforma online, fiecare candidat absolvent al unui liceu din mediul rural va putea opta pentru a candida pentru un loc special alocat acestor categorii de persoane.

   Pentru a obține mai multe informații despre această facilitate și procedura de înscriere, candidații interesați pot transmite un e-mail pe adresa admitere@e-uvt.ro.

 

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Abonarea nu a putut fi procesată. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletter-ul UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use