Dacă ai nevoie de mai multe informații,
poți trimite un e-mail la adresa admitere@e-uvt.ro și îți vom răspunde.
Ești aici:

Cazare în căminele UVT

Viitorule student, 

Cu siguranță ești deja curios cum este viața de student, în Complexul Studențesc, și ce pași trebuie să urmezi pentru a te caza într-un cămin studențesc, fapt pentru care îți prezentăm în continuare toate detaliile de care ai nevoie.

UVT oferă studenților săi 3005 locuri de cazare în 8 cămine diferite (6 dintre ele fiind situate în Complexul Studențesc), fiecare având diverse dotări:

  • trei cămine cu camere de 5 locuri, internet și cablu TV, și următoarele facilități comune: grupuri sanitare și bucătării pe fiecare palier, mașini de spălat, uscătoare: căminele C15, C16 (situate pe strada FC Ripensia din Complexul Studențesc) și C17 (situat pe Aleea Studenților din Complexul Studențesc). Căminele C15 și C16 au, de asemenea, și sală de lectură proprie.
  • un cămin cu camere de 4 locuri, internet și cablu TV, și următoarele facilități comune: grupuri sanitare și bucătării pe fiecare palier, mașini de spălat, uscătoare: căminul C3 (situat pe Aleea Lirei nr. 3, în cartierul Calea Lipovei);
  • două cămine cu camere de două locuri, internet și cablu TV, și următoarele facilități comune: grupuri sanitare și bucătării pe fiecare palier, mașini de spălat, uscătoare și sală de lectură: căminele C12 și C13 (situate pe Aleea Studenților din Complexul Studențesc);
  • un cămin cu camere de 3 locuri, internet, cablu TV, grup sanitar propriu, și următoarele facilități comune: mașini de spălat, uscătoare, bucătării, oficii, sală de lectură: căminul Camelia (situat pe str. Cameliei nr. 9-11);
  • un cămin cu camere de 2 locuri, tip garsonieră, internet, cablu TV, grup sanitar propriu, bucătărie, și următoarele facilități comune: mașini de spălat și uscătoare: căminul Drept – dedicat exclusiv studenților Facultății de Drept.

Vreau să stau într-un cămin studențesc al UVT. Cum procedez?

Primul pas pe care trebuie să îl faci dacă dorești să beneficiezi de un loc de cazare într-unul dintre căminele de mai sus este să bifezi acest lucru în formularul de înscriere la procesul de admitere la UVT. 

Ulterior, după finalizarea procesului de admitere și după ce ți-ai confirmat locul, vei primi un e-mail pe adresa cu care te-ai conectat pe platforma de admitere cu datele de acces pentru adresa ta de e-mail instituțională (@e-uvt.ro), iar acolo vei primi detalii despre procesul de cazare. 

Aplicarea propriu-zisă pentru un loc de cazare se va face ulterior, printr-o platformă distinctă. Îți vom transmite mai multe detalii în acest sens pe adresa ta de e-mail. 

Locurile de cazare se distribuie pe baza punctajelor, în limita locurile disponibile în căminele UVT.

Lista cu repartiția locurilor de cazare se va publica la începutul lunii septembrie 2020.

Există anumite criterii pentru a beneficia de loc în cămin?

Sunt 2 criterii pe baza cărora poți beneficia de cazare într-un cămin al UVT:

  • pe baza rezultatelor școlare, caz în care punctajul de cazare, în funcție de care se va face clasificarea pentru a obține un loc de cazare, se calculează astfel:

Punctaj cazare = 0,75 * Media de admitere

  • pe baza criteriilor sociale – caz în care este necesar să încarci pe platforma de cazare (pe care vei primi acces după ce vei confirma locul tău de student la UVT și vei primi adresa de e-mail instituțională (@e-uvt.ro)) anumite documente justificative, pe parcursul lunii august 2020, lista acestora regăsindu-se în Regulamentul de cazare în căminele UVT.

Poate ți se pare puțin ciudat faptul că pe baza rezultatelor școlare ai putea avea un punctaj de maxim 7,5 puncte… probabil te întrebi de ce punctajul maxim nu este 10, așa că venim cu explicația:

În următorii an de studiu, formula de calcul se păstrează într-o oarecare măsură, înlocuindu-se media de admitere cu media anului de studiu precedent și având posibilitatea ca punctajul de cazare să fie suplimentat, până la 10, cu ajutorul punctelor oferite pentru implicarea în activități de voluntariat, activități academice extracurriculare, dar și activități științifice, artistice sau sportive. 

Unde pot găsi mai multe informații despre procesul de cazare?

Pentru mai multe informații, îți stă la dispoziție Regulamentul de cazare în căminele UVT. Dar pentru încă mai avem câteva detalii de pus la punct și nu am vrea să ratezi informații importante, precum data și locul unde vei putea găsi listele cu repartizarea pe cămine, îți sugerăm să stai cu ochii pe secțiunea din site-ul nostru, dedicată procesului de cazare.

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Abonarea nu a putut fi procesată. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletter-ul UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use