Dacă ai nevoie de mai multe informații,
poți trimite un e-mail la adresa admitere@e-uvt.ro și îți vom răspunde.
Ești aici:

Centrele județene de admitere

În anul 2020, întreg procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) se desfășoară exclusiv online. 

Candidații își vor crea un cont pe platforma digitală de admitere, unde își vor completa datele personale, vor încărca toate documentele justificative necesare, vor achita taxa de înscriere și, ulterior, își vor confirma locul și vor achita taxa de înmatriculare. 

Până cel târziu la data de 25 septembrie 2020, toți studenții înmatriculați la UVT în urma procesului de admitere in această vară vor trebui să prezinte în original (sau copie legalizată), la punctele de preluare a documentelor organizate de UVT, toate documentele încărcate pe platforma de admitere, în vederea certificării lor conform cu originalul de către operatorii UVT. Studenții înmatriculați pe locuri finanțate de la bugetul de stat trebuie să predea în mod obligatoriu și diploma de Bacalaureat în original la punctele de preluare a documentelor organizate de UVT, în același termen. În cazul în care studenții înmatriculați la UVT nu prezintă/predau documentele necesare la punctele de preluare a documentelor organizate de UVT până în prima zi a anului universitar, aceștia își vor pierde locul confirmat.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea de Vest din Timișoara va organiza mai multe centre de admitere, atât la sediile UVT din municipiul Timișoara, cât și în 7 municipii reședință de județ din regiunile bazinului principal de selecție a studenților UVT: Arad, Alba, Bihor, Caraș Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinți. Acestea vor fi:

  • Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba-Iulia – bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 11;
  • Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad – Calea Victoriei nr. 1-3;
  • Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea – Calea Armatei Române nr. 1A;
  • Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița – bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 7;
  • Colegiul Național „Decebal” Deva – str. 1 Decembrie 1918 nr. 22 (intrarea de pe str. Andrei Șaguna)
  • Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” Drobeta-Turnu Severin – str. Crișan nr. 50;
  • Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu – str. 1 Decembrie 1918 nr. 25.

Pentru înscriere, centrele județene de admitere vor fi deschise în perioada 8-11 iulie 2020, în intervalul orar 09:00-16:00 (miercuri, joi, vineri), respectiv 09:00-14:00 (sâmbătă).

Pentru preluarea documentelor în original (diploma de Bacalaureat – în cazul candidaților admiși pe loc finanțat de la bugetul de stat, cele două poze de dimensiuni ¾ cm.) și pentru scanarea documentelor din dosarul de admitere conform cu originalul de către operatorii UVT, centrele județene de admitere vor fi deschise și în perioada 29-30 iulie 2020, în intervalul orar 09:00-16:00, în aceleași locații menționate mai sus (excepție: centrul de la Oradea, ce va fi deschis doar în data de 30 iulie 2020).

La sediul Universității de Vest din Timișoara (bd. Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara, cod poștal 300223, jud. Timiș, România) vor fi deschise puncte de înscriere și de preluare a documentelor în perioada 6-31 iulie 2020, în intervalul orar 08:00-16:00 (de luni până vineri), respectiv 08:00-14:00 (sâmbăta).

La sediul Universității de Vest din Timișoara (bd. Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara, cod poștal 300223, jud. Timiș, România) sau la centrele județene de admitere, în condiții depline de siguranță și igienă, respectând toate normele de sănătate publică, candidații vor putea să completeze formularul de înscriere de pe platforma digitală de admitere, cu sprijinul operatorilor UVT, își vor putea certifica conform cu originalul documentele necesare pentru procesul de admitere, prezentând originalele acestora, prin scanarea lor de către un operator UVT, iar cei care vor ocupa un loc finanțat de la bugetul de stat vor putea preda diploma de Bacalaureat în original.

Încurajăm candidații să vină la sediul UVT sau la centrele de admitere organizate de UVT pentru a-și certifica conform cu originalul documentele necesare pentru procesul de admitere, prezentând originalele acestora, prin scanarea lor de către un operator UVT, și pentru a preda diploma de Bacalaureat în original, în cazul ocupării unui loc finanțat de la bugetul de stat.

 

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Abonarea nu a putut fi procesată. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletter-ul UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use