Dacă ai nevoie de mai multe informații,
poți trimite un e-mail la adresa admitere@e-uvt.ro și îți vom răspunde.
Ești aici:

Candidați proveniți din centrele de plasament pe locuri special alocate acestora

   

   Lista candidaților proveniți din sistemul de protecție socială admiși pe locuri special alocate acestora la Universitatea de Vest din Timișoara în anul universitar 2020-2021 la studii universitare de licență – accesează tabelul

   Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) oferă pentru absolvenții cu diplomă de bacalaureat proveniți din centrele de plasament sau din sistemul de protecție socială cel puțin zece locuri finanțate de la bugetul de stat, pe care aceștia au posibilitatea de a candida separat.

   Candidații proveniți din sistemul de protecție socială/din centrele de plasament pot aplica atât pe locuri finanțate de la bugetul de stat repartizate special pentru această categorie de candidați, cât și pe locuri finanțate de la bugetul de stat adresate tuturor cetățenilor români sau ai Uniunii Europene, sau pe locuri cu taxă.

   Prin formularul de înscriere de pe platforma online, fiecare candidat provenit din sistemul de protecție socială/din centrele de plasament va putea opta pentru a candida pentru un loc special alocat acestor categorii de persoane, bifând acest lucru în secțiunea cu Date personale și încărcând pe platformă și prezentând ulterior la punctele de preluare a documentelor organizate de UVT, documente justificative în acest sens.

Candidații proveniți din sistemul de protecție socială/din centrele de plasament vor bifa în formularul de înscriere dacă doresc să aplice pentru locurile speciale destinate acestora, dar vor selecta și alte opțiuni și tipuri de locuri pentru situația în care nu vor fi admiși pe locurile speciale dedicate lor.

Candidații proveniți din sistemul de protecție socială/din centrele de plasament se pot înscrie la procesul de admitere de la Universitatea de Vest din Timișoara până în data de 16 iulie 2020. Dacă după această dată nu vor fi ocupate toate locurile dedicate acestei categorii de candidați, înscrierile se vor prelungi până la ocuparea acestora, dar nu mai târziu de data de 28 iulie 2020 (pentru prima sesiune de admitere). În cazul în care și după această dată rămân locuri neocupate, acestea vor fi ofertate în sesiunea de admitere din luna septembrie 2020.

   Pentru a obține mai multe informații despre această facilitate și procedura de înscriere, candidații interesați pot transmite un e-mail pe adresa admitere@e-uvt.ro

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Abonarea nu a putut fi procesată. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletter-ul UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use