Dacă ai nevoie de mai multe informații,
poți trimite un e-mail la adresa admitere@e-uvt.ro și îți vom răspunde.
Ești aici:

Candidați proveniți din centrele de plasament pe locuri special alocate acestora

   Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) oferă pentru absolvenții cu diplomă de bacalaureat proveniți din centrele de plasament sau din sistemul de protecție socială cel puțin zece locuri finanțate de la bugetul de stat, pe care aceștia au posibilitatea de a candida separat.

   Prin formularul de înscriere de pe platforma online, fiecare candidat provenit din sistemul de protecție socială/din centrele de plasament va putea opta pentru a candida pentru un loc special alocat acestor categorii de persoane, încărcând pe platformă și prezentând ulterior la punctele de preluare a documentelor organizate de UVT, documente justificative în acest sens.

   Pentru a obține mai multe informații despre această facilitate și procedura de înscriere, candidații interesați pot transmite un e-mail pe adresa admitere@e-uvt.ro.

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Abonarea nu a putut fi procesată. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletter-ul UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use