Ești aici:

VREI SĂ DEVII PROFESOR?

Atunci înscrie-te la Programul de formare psihopedagogică în vederea certificării competenţelor pentru profesia didactică!

  • Vei fi un profesor modern și vei interacționa eficient cu tânăra generație.
  • Te vei împlini profesional și vei câștiga experiență în plan personal.
  • Vei dobândi competențe digitale, necesare comunicării într-o societate bazată pe cunoaștere.

Înscrie-te la programul de formare psihopedagogică din cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD) din Universitatea de Vest din Timișoara.

Mai multe informații găsiți pe: dppd.uvt.ro

Conform legislației în vigoare, pentru profesia didactică, absolvenții din cadrul instituțiilor de învățământ superior trebuie să promoveze și Programul de formare psihopedagogică în vederea certificării competenţelor pentru profesia didactică, Nivel I (aferent studiilor universitare de licență), respectiv Nivel II (aferent studiilor universitare de masterat).

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Abonarea nu a putut fi procesată. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletterul admitere UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use