Descrierea probei / probelor de examen

(1) Admiterea la studiile universitare de licență la Facultatea de Științe ale Guvernării și Comunicării, indiferent de forma de învățământ la care sunt organizate, se face prin concurs, pe baza probelor stabilite prin prezentului regulament, în vederea evaluării competențelor.

(2) Admiterea la programele de studii universitare de licență constă într-o selecție a candidaților care își depun dosarul de admitere, pe baza mediei dintre nota obținută la proba scrisă de limba și literatura română din cadrul examenului de bacalaureat (în proporție de 50%) și nota obținută la Testul de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament (în proporție de 50%).

(3) Pentru toate programele de studii universitare de licență din cadrul Facultății de Științe ale Guvernării și Comunicării se va organiza o probă de admitere de tipul unui test de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament.

(4) Testul de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament este o probă scrisă și are trei secțiuni (sarcini): vocabular, raționament analogic și raționament inductiv. Fiecărei sarcini îi corespund 15 subiecte cu o singură variantă de răspuns corectă. Punctajul maxim al testului este 10 (zece) și se calculează astfel: 0,20 puncte x număr răspunsuri corecte + 1 punct din oficiu.

(5) Timpul de lucru pentru rezolvarea Testului de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament este de 60 de minute.

(6) Nota minimă de promovare a testului de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament va fi 5,00.

            (7) a) Accesul candidaților în sălile de concurs este permis pe baza unui act de identitate cu poză, până la ora 08:45.

  1. b) Se interzice candidaților să dețină asupra lor pe timpul desfășurării probei orice surse de informare care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și orice mijloace de comunicare la distanță (telefoane mobile, tablete etc.). Încălcarea acestor dispoziții constituie fraudă și atrage eliminarea din concurs și notarea lucrării cu nota 1 (unu). Comisia de supraveghere va întocmi un proces verbal în care va menționa motivul eliminării din examen a candidatului, pe care îl va atașa lucrării acestuia.
  2. c) În vederea elaborării lucrărilor scrise, candidații folosesc numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră sau albastră permanentă.
  3. d) Candidații sunt repartizați în săli în ordine alfabetică, conform listelor publicate pe site-ul facultății. Fiecare candidat primește o teză de concurs tipizată, cu ștampila facultății, pe care își scrie cu majuscule numele și prenumele și completează celelalte date. Colțul tezei de concurs va fi lipit și ștampilat la momentul predării lucrării, numai după ce persoanele care supraveghează în sală au verificat identitatea candidaților și completarea corectă a tuturor datelor prevăzute și după ce responsabilii de sală au semnat în interiorul porțiunii care urmează a fi sigilată.

e) Din momentul deschiderii plicului în care se află testele de concurs, niciun candidat nu mai poate intra în sală și niciun candidat nu poate părăsi sala, decât dacă predă

lucrarea scrisă și semnează predarea acesteia. Candidații care nu se află în sală în momentul deschiderii plicului pierd dreptul de a mai susține proba respectivă.

  1. f) Pe toată durata desfășurării probei este interzisă părăsirea sălii de concurs de către candidați. În cazuri excepționale, dacă un candidat solicită părăsirea temporară a sălii, el trebuie să fie însoțit permanent de una dintre persoanele care supraveghează, până la întoarcerea în sala de concurs.
  2. g) Niciun membru al comisiei de admitere prezent la locul de desfășurare a concursului nu poate comunica în exterior conținutul subiectelor de concurs până la încheierea probei scrise.
  3. h) Foile primite de către candidat nu se vor schimba de către membrii comisiei, indiferent de motivele invocate de candidat.

(8) a) Pe parcursul desfășurării probei, membrii comisiei de admitere și supraveghetorii din săli nu pot da candidaților indicații referitoare la rezolvarea testului și nu pot aduce modificări acestuia sau baremului de evaluare și notare. Orice nelămurire legată de subiecte se discută direct cu comisia de elaborare a subiectelor.

  1. b) Fiecare candidat primește atâtea teste tipizate câte îi sunt necesare.
  2. c) La expirarea timpului acordat, candidații predau lucrările sub semnătură. Ultimii trei candidați rămân în sală până la predarea ultimei lucrări.
  3. d) Toți candidații semnează, la momentul predării lucrărilor, în procesele verbale de predare-primire a acestora.
  4. e) Președintele comisiei de admitere preia lucrările sub semnătură de la supraveghetori.
  5. f) Frauda dovedită atrage eliminarea din concurs. Se consideră fraudă și înscrierea numelui candidatului pe teza de concurs în afara rubricii care se sigilează și orice alte semne distinctive care ar permite identificarea lucrării. În aceste cazuri, responsabilul de sală consemnează într-un proces-verbal faptele și măsurile luate, iar lucrarea se anulează cu mențiunea „Fraudă“. Procesul verbal se comunică comisiei de admitere și candidatului respectiv.
  6. g) Sancțiunea prevăzută la litera f) se aplică și pentru depășirea timpului de concurs.
  7. h) Pentru fiecare sală de concurs se întocmește un proces verbal.

(9) a) Baremele de evaluare și notare stabilite de comisia de elaborare a subiectelor se afișează și se publică pe site-ul facultății (www.pfc.uvt.ro). Candidații pot depune contestațiile online la adresa admitere.fsgc@e-uvt.ro. Contestațiile la barem se soluționează de comisia de soluționare a contestațiilor. Baremul stabilit în urma soluționării contestațiilor se publică pe pagina de internet a acesteia. Contestațiile pot fi transmise doar de pe adresa de e-mail cu care este înscris candidatul la concursul de admitere la adresa de e-mail admitere.fsgc@e-uvt.ro.

  1. b) În situația în care, în urma soluționării contestațiilor la barem, se anulează una sau mai multe întrebări din testul de evaluare, punctajul corespunzător întrebărilor anulate se acordă tuturor candidaților.
  2. c) În situația în care, în urma soluționării contestațiilor la barem, se apreciază că răspunsul corect la una dintre întrebări este altul decât cel indicat în barem, se corectează baremul și se va acorda punctajul corespunzător întrebării respective numai candidaților care au indicat răspunsul corect stabilit prin baremul definitiv.
  3. d) În situația în care, în urma soluționării contestațiilor la barem, se apreciază că răspunsul indicat ca fiind corect în baremul inițial nu este singurul răspuns corect, punctajul corespunzător întrebării respective se acordă pentru oricare dintre variantele de răspuns stabilite ca fiind corecte prin baremul definitiv.

(10) a) Candidații pot contesta punctajele obținute. Contestația poate fi transmisă doar de pe adresa de e-mail cu care este înscris candidatul la concursul de admitere la adresa de e-mail admitere.fsgc@e-uvt.ro.

  1. b) În vederea soluționării contestațiilor, colțul lucrării se va sigila din nou.
  2. c) Contestațiile se soluționează de către comisia de soluționare a contestațiilor, iar rezultatele contestațiilor se afișează în termen de 24 de ore de la data expirării termenului de depunere a contestațiilor.
  3. d) Nota acordată de comisia menționată la pct. c) este definitivă și nu poate fi mai mică decât nota contestată.

Această procedură va fi afișată pe site-ul https://admitere.uvt.ro/ și pe cel al Facultății de Științe ale Guvernării și Comunicării, https://pfc.uvt.ro/.

Informații probe de admitere

    Articolul 16. Media de admitere (1) Media generală minimă de admitere la programele de studii universitare de licență organizate de UVT nu poate fi mai mică decât 6,00 (șase), cu condiția ca niciuna dintre notele obținute la probele de concurs să nu fie mai mică decât 5,00 (cinci). (2) Media generală de admitere se calculează cu două zecimale, fără rotunjire, după următoarea formulă: 50% nota obținută la proba de limba și literatura română din cadrul examenului de bacalaureat + 50% notă obținută la Testul de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament. În cazul candidaților care nu susțin proba la limba română în cadrul examenului de bacalaureat, în calculul mediei de admitere va fi luată în considerare nota obținută la proba la limba maternă din cadrul examenului de bacalaureat. Pentru categoria candidaților români de pretutindeni, media generală de admitere se calculează după următoarea formula: 100% media examenului de bacalaureat. (3) Ierarhizarea candidaților se face în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la concursul de admitere și în limita locurilor aprobate pentru fiecare program de studii universitare. (4) Media generală sau punctajele generale obținute de candidați la concursul de admitere sunt valabile pentru stabilirea ierarhizării doar în cadrul Facultății de Științe ale Guvernării și Comunicării, conform prezentului regulament. (5) Ierarhizarea rezultată în urma concursului de admitere va fi utilizată și pentru repartizarea locurilor finanțate de la bugetul de stat, acestea revenind celor mai bine clasați candidați eligibili, pentru fiecare program de studii universitare de licență. Pentru departajare, în cazul candidaților cu medii de admitere egale cu cea a ultimului loc repartizat atât pe locurile finanțate de la bugetul de stat, cât și pe locurile cu taxă, vor fi folosite următoarele criterii: a. nota probei scrise la disciplina profilului din cadrul examenului de bacalaureat; b. nota obținută la proba scrisă de la disciplina la alegere, în funcție de profilul/specializarea studiilor liceale, din cadrul examenului de bacalaureat. (6) Criteriile de departajare pentru candidații din categoria românilor de pretutindeni pot varia, în funcție de specificului structurii examenului din fiecare țară. Pentru candidații români de pretutindeni din Republica Moldova cu medii de admitere egale cu cea a ultimului loc repartizat atât pe locurile finanțate de la bugetul de stat, cât și pe locurile cu taxă, vor fi folosite următoarele criterii: a. nota la limba și literatura română; b. nota la a doua probă scrisă. Pentru candidații români de pretutindeni din alte state, cu medii de admitere egale cu cea a ultimului loc repartizat atât pe locurile finanțate de la bugetul de stat, cât și pe locurile cu taxă, vor fi folosite următoarele criterii: a. nota la limba și literatura din statul respectiv; b. nota la a doua probă scrisă. (7) Pentru fiecare domeniu de studii și program de studii universitare de licență, selecția studenților pentru anul I se va face dintre candidații care au depus dosarul de concurs, în primul rând, pe baza opțiunilor exprimate la înscriere și, în al doilea rând, pe baza mediei de admitere (după principiul „opțiunea este superioară mediei”). Candidații sunt clasificați pe domenii și programe de studii universitare de licență, pe locurile finanțate de la bugetul de stat sau pe locurile cu taxă, în limita numărului total de locuri aprobate de MEC, în funcție de trei criterii, respectiv: - numărul de locuri disponibile pentru care se organizează concursul de admitere; - opțiunile exprimate de candidați prin platforma online de înscriere; - ordinea strict descrescătoare a mediei generale de admitere la studiile universitare de licență. a) Candidații sunt repartizați electronic, în limita locurilor disponibile, cu ajutorul platformei online de admitere a UVT, conform principiului „Opțiunea este superioară mediei”, de unde și importanța completării opțiunilor pe platforma online de admitere. Candidaților le este recomandat să selecteze pe platforma online de admitere cât mai multe opțiuni, în ordinea preferințelor, pentru a-și optimiza șansele de a fi admiși la studiile universitare de licență pe locul dorit. b) În urma concursului de admitere, candidații sunt declarați admiși sau respinși. În vederea confirmării locului obținut, candidații declarați admiși au obligația de a achita taxa de înmatriculare, conform calendarului procesului de admitere. c) După etapa de confirmări, platforma online de admitere operează în mod automat actualizarea finală a clasamentului prin redistribuirea candidaților admiși, care au achitat taxa de înmatriculare, pe locurile eliberate de candidații admiși în urma concursului de admitere, dar care nu au achitat taxa de înmatriculare. Astfel, candidații admiși și confirmați au posibilitatea de a urca în clasamentul Facultății de Științe ale Guvernării și Comunicării pe programe de studii, conform ordinii preferințelor selectate pe platforma online de admitere. (8) Clasificarea candidaților se face în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la examenul de admitere și în limita locurilor aprobate pentru fiecare program de studii universitare de licență.

    Articolul 14. (1) Elevii care au obținut în perioada studiilor liceale distincții (premiile I, II, III) la olimpiadele școlare internaționale, precum și premiul I la olimpiadele naționale finanțate de Ministerul Educației și Cercetării, vor fi admiși direct pe locuri finanțate de la bugetul de stat, cu media de admitere 10 (zece), în cadrul concursului de admitere pentru programele de studii universitare de licență oferite de Facultatea de Științe ale Guvernării și Comunicării. (2) Elevilor care au obținut în perioada studiilor liceale distincții (premiile II, III) la olimpiadele școlare naționale, recunoscute de Ministerul Educației și Cercetării la discipline școlare din domeniul Limbă și comunicare și Om și societate li se vor adăuga 2 puncte, fără să se depășească nota maximă, la Testul de evaluare a competențelor lingvistice și de raționament în cadrul concursului de admitere pentru programele de studii universitare de licență oferite de Facultatea de Științe ale Guvernării și Comunicării. (3) Elevii care au obținut distincții (premiile I, II, III, mențiune) la secțiunea individuală sau colaborativă a concursului Comunicare și Creativitate în Era Digitală Guvernarea Viitorului, organizat de Facultatea de Științe ale Guvernării și Comunicării vor beneficia de punctaj suplimentar la media de admitere la programele de studii universitare de licență ale Facultății de Științe ale Guvernării și Comunicării , după cum urmează: – Premiul I: Secțiunea individuală: +1 punct la media de admitere Secțiunea colaborativă: +1 punct la media de admitere pentru fiecare membru al echipei – Premiul al II-lea: Secțiunea individuală: +0,75 puncte la media de admitere Secțiunea colaborativă: +0,75 puncte la media de admitere pentru fiecare membru al echipei – Premiul al III-lea: Secțiunea individuală: +0,5 puncte la media de admitere Secțiunea colaborativă: +0,5 puncte la media de admitere pentru fiecare membru al echipei – Mențiune: Secțiunea individuală: +0,25 puncte la media de admitere Secțiunea colaborativă: +0,25 puncte la media de admitere pentru fiecare membru al echipei Articolul 15. (1) Candidații care au obținut statutul de șefi de promoție din cadrul liceelor partenere UVT sau care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat (pe baza scrisorii de invitație semnată de rectorul UVT, scrisoare care trebuie să însoțească dosarul candidatului) susțin probele de admitere specifice programului/programelor de studii universitare de licență, cu excepția situației în care au obținut distincții la olimpiade/concursuri naționale sau internaționale în perioada studiilor liceale și se încadrează în condițiile speciale referitoare la procesul de admitere menționate la articolul 14 al prezentului regulament. (2) Candidații menționați la alineatul (1) al prezentului articol beneficiază de acces pe locuri fără taxă. În cazul în care aceștia sunt înmatriculați, în urma concursului de admitere, pe un loc cu taxă, vor beneficia de scutire de la taxa de școlarizare, în primul an de studii, în baza unei cereri depuse la InfoCentrul studențesc până cel târziu la finalul celei de-a doua săptămâni a anului universitar; în acest caz, nu vor achita prima tranșă aferentă taxei de școlarizare, încărcând în secțiunea dedicată plății acestei taxe de pe platforma digitală de admitere scrisoarea primită, cu rol de document justificativ pentru scutirea de plată.

Listă acte necesare

Articolul 9. Documentele necesare pentru înscrierea la procesul de admitere

(1) Documentele necesare pentru dosarul de înscriere la programele de studii universitare de licență din cadrul Facultății de Științe ale Guvernării și Comunicării sunt următoarele:

  1. Carte de identitate/buletin;
  2. Certificat de naștere;
  3. Certificat de căsătorie – dacă este cazul;
  4. Diploma de bacalaureat sau diplomă echivalentă cu aceasta;
    • Candidații care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunile corespunzătoare anului școlar 2024-2025 pot încărca pe platforma de admitere și prezenta la punctele de preluare a documentelor necesare procesului de admitere din sediile UVT și din centrele județene de admitere organizate de UVT, pentru sesiunea de admitere imediat următoare sesiunii în care au promovat examenul de bacalaureat, în locul diplomei de bacalaureat, adeverința eliberată de unitatea de învățământ preuniversitar în original sau în copie legalizată, în care se menționează media generală de la examenul de bacalaureat, notele obținute la probele susținute la acest examen, termenul de valabilitate și faptul că nu a fost eliberată diploma.
  5. Adeverință medicală eliberată de medicul de familie, nu mai veche de 90 de zile de la data prezentării acesteia la biroul de preluare a documentelor, care să ateste dacă respectivul candidat este apt pentru a se înscrie să parcurgă studii universitare și, dacă este cazul, afecțiunile cronice de care suferă candidatul (neuropsihiatrice, de natură psiho-patologică, pulmonare, dermato-venerice, handicap (tipul, gradul) etc.). Tulburările specifice de învățare (dislexie, disgrafie, discalculie etc.) sau eventuale cerințe educaționale speciale vor fi atestate printr-un certificat de diagnostic;
  6. Adeverință care atestă parcurgerea unui alt program de studii universitare de licență (finalizat sau nu la momentul depunerii dosarului), în care să fie menționat regimul de finanțare în care a fost parcurs fiecare an de studii (cu finanțare de la bugetul de stat/cu taxă, dacă acesta este/a fost desfășurat la o instituție de învățământ superior de stat din România) și, dacă este cazul, anii și semestrele de studii în care studenta/studentul a beneficiat de bursă, respectiv tipul acesteia – dacă este cazul.

(2) Candidații cetățeni români sau proveniți din state membre ale Uniunii Europene,

din Spațiul Economic European și din Confederația Elvețiană, precum și cetățenii britanici și membrii familiilor acestora, ca beneficiari ai Acordului privind retragerea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Uniunea Europeană și din Comunitatea Europeană a Energiei Atomice 2019/C 384 I/01 (cetățenii britanici care se află în România și continuă să își aibă reședința pe teritoriul României după încheierea perioadei de tranziție a procesului de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Uniunea Europeană, stabilită conform articolului 126 al acordului de retragere pentru data de 31 decembrie 2020, membrii de familie ai acestora care îi însoțesc sau care li se alătură ulterior încheierii perioadei de tranziție în cazul în care aveau calitatea de membri de familie înainte de încheierea acesteia, precum și copiii născuți sau adoptați după încheierea perioadei de tranziție, cu condiția prezentării dovezii de înregistrare de la Inspectoratul General de Imigrări din cadrul Ministerului Afacerilor Interne), care au efectuat studiile liceale în afara României, precum și cei care dețin acte de studii emise de organizațiile furnizoare de educație care școlarizează în baza unui curriculum al altui stat, pe teritoriul României, activități de învățământ preuniversitar, trebuie să prezinte, suplimentar documentelor de mai sus, și documentul de echivalare/recunoaștere a studiilor eliberat de Centrul Național pentru Recunoașterea și Echivalarea Diplomelor (CNRED). În cazul documentelor de recunoaștere emise online de către direcțiile de specialitate din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, acestea se încarcă în format electronic pe platforma de admitere de către candidat, în termenul stabilit pentru înscriere prin regulamentul propriu privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere de la nivelul fiecărei facultăți, și nu necesită certificare conform cu originalul de către operatorii UVT. Documentele necesare și procedura pentru echivalarea studiilor efectuate în afara României sunt menționate în Anexa 2 a Regulamentului Universității de Vest din Timișoara (UVT) privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere pentru programele de studii universitare de la ciclul de studii de licență.

(3) Documentele necesare pentru candidații care aplică pentru locuri destinate cetățenilor români de pretutindeni[1] sunt menționate în Anexa 3 a Regulamentului Universității de Vest din Timișoara (UVT) privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere pentru programele de studii universitare de la ciclul de studii de licență.

(4) Candidații eligibili pentru a fi scutiți de taxa de înscriere, conform articolului 19 al prezentului regulament, vor încărca pe platforma de admitere și documentele justificative pentru categoria în care se încadrează.

(5) Candidații cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri naționale sau internaționale pot încărca documentele justificative aferente pe platforma de admitere.

(6) Pentru admiterea la programele de studii universitare de licență cu predare în limba română, candidații care nu dețin cetățenie română și care nu prezintă acte de studii românești (diplome și certificate) emise în urma absolvirii unor programe de studii cu predare în limba română sau acte de studii/situații școlare atestând cel puțin trei ani de studii consecutivi urmați în limba română eliberate de unități școlare/instituții de învățământ superior din sistemul național din România sau din străinătate, au obligația să prezinte un certificat/atestat de competență lingvistică pentru limba română de nivel minimum B1, conform Cadrului european comun de referință pentru limbi străine, eliberat de unitățile de învățământ preuniversitar organizatoare ale cursului de inițiere în limba română, de instituțiile de învățământ superior acreditate din România care organizează Programul pregătitor de limba română pentru cetățenii străini, indiferent de domeniul studiat, de lectoratele de limbă, literatură, cultură și civilizație românească din instituțiile de învățământ superior din străinătate, de Institutul Limbii Române sau de Institutul Cultural Român.

(7) Pentru elevii care au susținut examenul de bacalaureat în România și care au urmat studiile liceale într-o limbă de circulație internațională sau într-o limbă a minorităților naționale, certificarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română se face cu diploma de bacalaureat, emisă de unitățile de învățământ autorizate/acreditate din România.

Calendarul procesului de admitere
  • Perioada de înscriere
    până la data de 09.07.2025, ora 10:00
  • Data afișării rezultatelor preliminare
    10.07.2025, ora 09:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Data susținerii probei/probelor de admitere (zi, oră)
    11.07.2025, ora 09:00 – sediul UVT, Bd. Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara. Accesul in sala de examen va fi permis începând cu ora 08:00, până la ora 08:45. Repartizarea exactă a candidaților pe săli va fi transmisă candidaților, prin e-mail, cu o zi înainte de desfășurarea probei.
  • Termen limită pentru certificarea documentelor conform cu originalul - iulie
    11.07.2025, ora 14:00
  • Data afișării rezultatelor
    11.07.2025, ora 18:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Perioada de depunere a contestațiilor
    până la data de 12.07.2025, ora 18:00, pe adresa de email - admitere.fsgc@e-uvt.ro
  • Data afișării rezultatelor după contestații
    12.07.2025, ora 19:00 pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Perioada confirmării locurilor
    12.07.2025, ora 19:01 – 16.07.2025, ora 12:00
  • Data afișării rezultatelor după confirmări
    16.07.2025, ora 14:00
  • Perioada confirmării locurilor (etapa a doua de confirmări)
    16.07.2025, ora 14:01 – 17.07.2025, ora 14:00
  • Data afișării rezultatelor după confirmări (etapa a doua de confirmări)
    17.07.2025, ora 15:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Perioada confirmării locurilor (etapa a treia de confirmări)
    17.07.2025, ora 15:01 – 18.07.2025, ora 12:00
  • Data afișării rezultatelor finale
    18.07.2025, ora 14:00
Calendarul procesului de admitere pentru sesiunea din septembrie (valabil în cazul în care vor rămâne locuri disponibile după prima sesiune de admitere)
  • Perioada de înscriere septembrie
    până la data de 05.09.2025, ora 12:00
  • Data afișării candidaților înscriși septembrie
    07.09.2025, ora 13:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Data susținerii probei/probelor de admitere septembrie
    08.09.2025, ora 09:00, sediul UVT, bd. Vasile Pârvan nr. 4. Timișoara. Accesul în sala de examen va fi permis începând cu ora 08:00, până la ora 08:45. Repartizarea exactă a candidaților pe săli va fi transmisă candidaților, prin e-mail, cu o zi înainte de desfășurarea probei.
  • Termen limită pentru certificarea documentelor conform cu originalul - septembrie
    08.09.2025, ora 12:00
  • Data afișării rezultatelor septembrie
    08.09.2025, ora 16:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Perioada de contestații
    până la data de 09.09.2025, ora 16:00, la adresa de email admitere.fsgc@e-uvt.ro
  • Afișarea rezultatelor după contestații septembrie
    09.09.2025, ora 17:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Perioada confirmării locurilor septembrie
    09.09.2025, ora 17:01, până la data de 11.09.2025, ora 14:00
  • Data afișării rezultatelor după confirmări
    11.09.2025, ora 15:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Perioada confirmării locurilor (etapa a doua de confirmări) septembrie
    11.09.2025, ora 15:01, până în data de 12.09.2025, ora 10:00
  • Data afișării rezultatelor după confirmări (etapa a doua de confirmări) septembrie
    12.09.2025, ora 14:00, pe paginile www.pfc.uvt.ro și www.admitere.uvt.ro
  • Data afișării rezultatelor finale septembrie
    12.09.2025, ora 14:00
Rezultatele procesului de admitere

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Inscrierea la newsletter nu a putut fi salvat. Vă rugăm să încercați din nou.
Te-ai abonat cu succes la newsletterul Admitere UVT

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletterul admitere UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Brevo as our marketing platform. By submitting this form you agree that the personal data you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with Brevo's Privacy Policy.