#Webinar – Identificarea și gestionarea emoțiilor

Identificarea Si Gestionarea Emotiilor

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) propune de această dată elevilor din întreaga țară o discuție despre emoții, despre nevoile din spatele acestora și despre modul în care le putem gestiona eficient.

Emoțiile sunt reacții automate, intense și de scurtă durată, pe care le avem față de un obiect, o situație, o persoană sau chiar o amintire. Astfel, orice emoție are un factor declanșator – un eveniment intern sau extern. Fiind mai mult decât trăiri subiective, au în spate un gând, o interpretare a factorului declanșator, iar această interpretare le oferă o anumită valență. 

Pornind de la aceste informații, în cadrul acestui webinar ne dorim să discutăm despre cele 5 emoții de bază propuse de psihologul Paul Ekman și despre metodele și tehnicile generale și specifice de gestionare a acestora. 

Webinarul „Identificarea și gestionarea emoțiilor” va avea loc joi, 13 mai 2021, începând cu ora 16:00, pe platforma Google Meet

Înscrierile se pot face prin completarea ACESTUI FORMULAR până în data de 13 mai 2021, ora 14:00, iar detaliile întâlnirii vă vor fi transmise participanților printr-un e-mail. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Fii la curent cu noutățile
despre admitere

Abonarea nu a putut fi procesată. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Newsletter admitere

Abonează-te la newsletterul admitere UVT pentru a fi tot timpul la curent cu cele mai noi informații legate de procesul de admitere.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use